Menü Bezárás

REFERENCIÁK

Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt.

A Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. (2015. X. hó X.-kén) szerződést kötött a tűz- és munkavédelmi feladatok elvégzésére az Almássy Group Kft.-vel. A feladattal megbízott Almássy Group Kft. a szerződésben vállalt tevékenységét magas színvonalon, maradéktalanul elvégezte, társaságunk a kapott hiánytalan tűz- és munkavédelmi szolgáltatásnak köszönhetően felkészülten áll egy esetleges hatósági vizsgálat elé.

Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete

Az Almássy Group Kft. a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületével (dátum) kötött szerződésben vállalt munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatásait kimagasló színvonalon biztosította. Az Almássy Group Kft. munkatársainak munkájáról, szakmai felkészültségéről, rugalmasságáról, problémamegoldó készségéről csak elismerően szólhatunk. Elégedettségünk jeleként a jövőben is az Almássy Group Kft.-t kívánjuk megbízni a munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok elvégzésével.

Trófea Grill Kft.

A Trófea Grill Kft. hosszú ideje áll szerződésben a Almássy Group Kft-vel. A társaság tűz- és munkavédelmi szolgáltatásaival maximálisan elégedettek vagyunk, munkájuk révén nagyban javult vendéglátóhelyeink és munkatársaink biztonsága.

Kádas Viktória,
Trófea Grill Kft. üzletvezető

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Társaság

Vállalkozásunk kiemelt figyelmet fordít a munkahelyi biztonságra. Ez a célkitűzésünk szerencsésen találkozott az Almássy Group Kft. szolgáltatásával. Az Almássy Group Kft-vel kötött szerződésünk alapján a tűz- és munkabiztonsági képzések az előírtaknak megfelelően megtörtének. A szakszerű felkészítésnek köszönhetően a társaságunk fióktelepein és székhelyén történt baleseti kivizsgálások során az ellenőrző hatóság nem tárt fel munkavédelmi mulasztást. Az Almássy Group Kft. munkájával elégedettek vagyunk, ajánlom őket minden olyan vállalkozásnak, amelynek fontos az ügyfelek és a dolgozók biztonsága.

Bank Bizalom Biztonság Zrt.

A tűz- és munkavédelmi feladatok ellátására társaságunk, a Bank, Bizalom Biztonság Zrt. szerződést kötött az Almássy Group Kft-vel. Jelen levelemmel igazolom, hogy a szerződésben meghatározott feladatokat az Almássy Group Kft. a szerződés szerint elvégezte.

Swarovsky Hungary Kft.

Egy tűz- és munkavédelmi szolgáltatást nyújtó szakembertől magas fokú felkészültséget, szakmai elhivatottságot, hozzáértést és együttműködési hajlandóságot várunk el. Cégünk, a Swarovski Hungary Zrt., amely országosan több értékesítési pont munka- és tűzvédelmi feladatainak ellátásával bízta meg az Almássy Group Kft. az együttműködést sikeresnek ítéli meg. Az Almássy Group Kft. szakemberei a fenti kívánalmaknak megfelelnek, munkájukat magas színvonalon, az ügyfél igényeihez igazodva látják el.

Irodatechnikai és Pénztárgép Szervizek Országos Ipartestülete

Ipartestületünk 2015 óta bízza meg a Főnix Perfekt Kft.-t, hogy vizsgálja felül a tűz- és munkavédelmi szabályoknak való megfelelésünket, javítsa ki a hiányosságokat, készítse el az előírt szabályzatokat, tartsa meg az oktatásokat.

Munkájával maximálisan meg vagyunk elégedve.

Fehér István
IPSZOI elnök

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

A Tűz- és munkavédelmi megbízotti feladatok ellátására hatóságunk, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság az Almássy Group Kft-vel 2014. augusztus 29-től 2015. március 2-ig terjedő időszakra szerződést kötött. Ezúton igazolom, hogy a szerződésben meghatározott feladatait az Almássy Group Kft. a szerződés szerint elvégezte

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Dr. Szente István megbízott igazgató

Maids Kft.

Az Almássy Group Kft. a szerződésben vállalt munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatásait minden esetben pontosan, precízen elvégezte, a vállalt kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett. Munkájukkal, szakmai felkészültségükkel, rugalmas hozzáállásukkal, szolgáltatási stílusukkal maximálisan elégedettek vagyunk. Társaságunk elégedett az Almássy Group Kft. szolgáltatásával, ezért a jövőben is együttműködni kívánunk velük és bizalommal ajánljuk őket.

Maids Kft.
Németh Adrienn ügyvezető igazgató

Gödöllői Szakképző Magániskola

Almási Mihály 2009 óta lát el iskolánkban munkavédelmi és tűzvédelmi szakfeladatokat. Munkáját mindig maradéktalanul elvégezte. Iskolánkat az időközben elvégzett hatósági ellenőrzések során egyetlen esetben sem marasztalták el mulasztás vagy szabálytalanság miatt. Almási Mihály iskolánk munkavállalóival folytatott kapcsolattartása, oktatói tevékenysége során mindig korrekt, udvarias és közérthető volt. Elvégzett munkájával elégedettek vagyunk és ajánljuk mások számára is.

Gödöllői Szakképző Magániskola
Dr. Simon Gábor igazgató

Confhotel Management Kft.

Almási Mihály személyében egy kiváló munkavédelmi szakembert ismertem meg. Neki, illetve vállalkozásának köszönhetően a munkavédelmi hatóság előtt nem nekünk kellett képviselni cégünket, hanem egy a témában jártas, a megfelelő szakkifejezéseket, jogszabályokat ismerő szakember járt el az ügyünkben. Akik a munkahelyi baleset- és tűzvédelem kérdését jó kezekben szeretnék tudni, azoknak Főnix Perfekt Kft-t tudom ajánlani.

Kucserák Attila
CONFHOTEL MANAGEMENT KFT

XVIII. kerületi önkormányzat

RSS